🇮🇷 نسخه محدودشده گروپهلپ
نسخه محدودشده گروپهلپ، به جای نسخه «کامل» زمانی عمل میکند که سرور دچار مشکلاتی شده باشد یا یک نگهداری برنامهریزیشده در حال انجام باشد.
بیشتر کنترلها همچنان کاملاً کارآمد هستند.
هنگامی که نسخه محدودشده در حال اجراست، برخی دستورات و عملکردها غیرفعال میشوند:
• هرگونه عملیات در چت خصوصی با ربات
• پیکربندی تنظیمات
• نقشها: مدیر/مدیر پاکسازی/کاربران آزاد مانند کاربران عادی هستند
• دستورات مدیریت نقشها (mod، cleaner و غیره)
• دستورات اطلاعات یا اخطار
• دستورات سفارشی
• دستورات حذف برنامهریزیشده، حذف خودکار، حذف کامل و حذف همه (delall)
• پشتیبانی رسمی از طریق رباتها، به جای آن از گروههای رسمی استفاده کنید
• در صورتی که مجازات خودکار روی «هشدار» تنظیم شده باشد، مجازاتی به صورت «سکوت برای ۱۰ دقیقه» اعمال خواهد شد.
• در صورتی که مجازات خودکار روی «مسدودسازی» تنظیم شده باشد، مجازاتی به صورت «سکوت برای ۶۰ دقیقه» اعمال خواهد شد.
Post #30
2.07K