Oglądanie jednorazowych wiadomości. Jednorazowych wiadomości głosowych i wideo nie można zatrzymywać ani otwierać więcej niż raz.
Wiadomość będzie odtwarzana do końca lub do momentu, gdy naciśniesz „Zamknij i usuń” – zniknie z piękną animacją.
Post #301
47.8K