Nagrywanie jednorazowych wiadomości. Ustawienie jednorazowego wyświetlenia może być również używane dla wiadomości głosowych i wideo – po odtworzeniu wiadomość jest automatycznie usuwana.
Aby ustawić wiadomość jako jednorazową, przesuń palcem w górę, aby zablokować nagrywanie, a następnie dotknij ikony Odtwórz raz ⏲️.
Post #299
53.7K