💢 هشدار لاگین اکانت تلگرام در دستگاه جدید
🔺 در نهایت وقتی اکانت تلگرامتون رو در دستگاه جدیدی لاگین کنید، تلگرام روی همه دستگاهتون در قسمت بالای صفحه هشداری رو نمایش میده و ازتون میپرسه که این شما بودین که لاگین کردن یا خیر.
🔺 در صورتی no. it's not me رو انتخاب کنین، اکانت تلگرامتون به طور خودکار از اون دستگاه خارج میشه.
🚀 دیگر قابلیتهای اضافه شده در آپدیت جدید
➖➖➖➖➖➖➖
🎯 @UpdatesIT
Post #3831
3.76K
- 👍 7