💢 واتساپ گزینه برگرداندن «undo» پیامی که به اشتباه حذف شده را اضافه کرد.
🔹 واتساپ از قابلیت جدیدی رونمایی کرده که اجازه میدهد عمل Delete For Me یا حذف پیامها برای خودتان را لغو کنید. با این کار اگر به صورت تصادفی یک پیام را فقط برای خودتان حذف کردید، درحالی که میخواستید آن را برای طرف مقابل یا همه اعضای یک گروه حذف کنید، امکان Undo یا برگشت در اختیار شما خواهد بود.
🔹 این قابلیت جدید که Accidental Delete نام دارد، پنج ثانیه فرصت میدهد تا کاربر بتواند عمل حذف پیامها فقط برای خودش را لغو کند. خیلی از افراد در هنگام حذف پیامها، بهدلیل عجله به اشتباه به جای انتخاب گزینه Delete for Everyone، گزینه Delete for Me را انتخاب میکنند. حالا با این ویژگی میتوانند این اشتباه را جبران کنند و دوباره امکان حذف پیام برای همه را داشته باشند.
+ پ.ن ۱: دیگه بری سر کوچه نونم بگیری فایده نداره :))
+ پ.ن ۲: واتساپ اگه میتونست پیامهایی که تو تلگرام هم پاک میکنی رو به طرف لو میداد
👈 اتصال به پروکسی ایرانسل و Wi-Fi
➖➖➖➖➖➖➖
#خبر #واتساپ #whatsapp
🎯 @UpdatesIT
Post #3274
4.32K

- 🤣 30
- 👍 7
- 👏 2
- 👎 1