طول عمر پیش فرض حساب های جدید به 1 سال و نیم افزایش یافته است
مشترکان ما گزارش میدهند که برخی از حسابهای ایجاد شده در سال 2022 یا بعد از آن، تنظیمات حریم خصوصی پیشفرض «حذف حساب من در صورت عدم دسترسی» را روی «548» روز یا یک سال و نیم تنظیم کردهاند.
تغییر این تنظیم همچنان از تعیین مقدار بیشتر از یک سال توسط کاربران جلوگیری می کند.
برای حساب های قدیمی تر، هیچ چیز تغییر نکرده است.
تیم تحریریه @tginfoper هیچ اطلاعاتی در مورد تاریخی که دوره حذف خودکار حسابهای جدید از آن یک سال و نیم است یا اینکه آیا صاحبان حساب های جدید یا قدیمی می توانند در آینده چنین دوره ای را در تنظیمات خود تنظیم کنند. علاوه بر این، ما نمی دانیم که آیا این تغییر بر همه حساب های جدید تأثیر می گذارد یا خیر.
یادآوری می کنیم که قبلا دوره پیش فرض حذف خودکار حساب به دلیل عدم فعالیت 6 ماه بود.
Post #707
1.66K

- 👍 8
- 🔥 1