Automatyczne usuwanie zbuforowanych multimediów. Zapisane w pamięci podręcznej multimedia mogą być automatycznie usuwane z lokalnej pamięci masowej – z oddzielnymi ustawieniami dla prywatnych czatów, grup i kanałów.
Podobnie jak w przypadku innych ustawień, możesz dodać wyjątki dla poszczególnych czatów, dzięki czemu ich zbuforowane multimedia zostaną wyczyszczone po innym czasie lub nigdy nie zostaną usunięte.
Wszystkie multimedia pozostają w twoich czatach, gotowe do ponownego pobrania w dowolnym momencie. Aby zarządzać ustawieniami pamięci i zbuforowanymi multimediami, przejdź do opcji Ustawienia » Dane i przechowywanie » Wykorzystanie pamięci podręcznej.
Post #51
11.7K