⭐️ Wyłączenie udostępniania w prywatnych czatach. Subskrybenci Telegram Premium mogą wyłączyć udostępnianie w dowolnym czacie 1 na 1.
Ogranicza to przekazywanie lub kopiowanie wiadomości oraz uniemożliwia wykonywanie zrzutów ekranu, lub zapisywanie multimediów z czatu.
Aby wyłączyć udostępnianie w czacie, otwórz profil użytkownika, dotknij ➕ lub ➕ i wybierz „Wyłącz udostępnianie”.
Post #437
22.5K