⭐️ Uprawnienia do wiadomości prywatnych. Użytkownicy Premium mogą wybrać, kto może wysyłać im wiadomości – albo Wszyscy lub Moje kontakty i użytkownicy Premium.
Po włączeniu tej opcji użytkownicy, którzy nie są kontaktami lub nie mają konta Premium, nie mogą rozpoczynać z tobą czatów, ale mogą odpowiedzieć, jeśli najpierw do nich napiszesz.
Post #304
50.5K