Nazwy użytkownika dają Ci unikalny link
t.me do udostępniania swojego profilu w dowolnym miejscu – w formacie t.me/username lub username.t.me
Jeśli wolisz nie mieć nazwy użytkownika, możesz przejść do Ustawienia » Prywatność i bezpieczeństwo » Numer telefonu, aby udostępnić link t.me do swojego profilu, który wykorzystuje Twój numer telefonu.