Nowe alerty logowania. Za każdym razem, gdy urządzenie loguje się na twoje konto, do wszystkich twoich urządzeń zostanie wysłane powiadomienie, a nowe logowanie zostanie dodane do strony Urządzenia.
Dodatkowo powiadomienie o logowaniu pojawi się na górze listy czatów – jeśli nie rozpoznajesz urządzenia, natychmiast dotknij je, aby zabezpieczyć swoje konto.
Aby zapewnić sobie jeszcze większe bezpieczeństwo, rozważ dodanie do swojego konta hasła weryfikacji dwustopniowej.
Post #279
81.3K