Prywatne grupy i kanały. Domyślnie wszystkie grupy i kanały, które tworzysz, są prywatne – użytkownicy, aby dołączyć i zobaczyć czat, muszą zostać dodani lub użyć linku zaproszenia.
Aby Twoja grupa lub kanał był otwarty dla wszystkich użytkowników i pojawiał się w wyszukiwaniu globalnym, zmień go na czat publiczny na jego stronie informacyjnej.
Post #20
10.3K