Ochrona treści. Twórcy treści mogą włączyć w swojej grupie lub kanale opcję Ogranicz zapisywanie treści, aby zachować posty wyłącznie dla ich odbiorców.
Włączenie tego ustawienia ogranicza przekazywanie wiadomości z czatu, zapobiega zrzutom ekranu i wyłącza zapisywanie multimediów z postów.
Tylko właściciel grupy lub kanału może edytować to ustawienie, które jest dostępne na stronie informacyjnej czatu » Edytuj » Typ grupy/kanału.
Post #191
48.5K