Potwierdzenia odczytu w grupie. W grupach Twoja wiadomość jest oznaczana jako przeczytana, gdy tylko jeden z członków ją otworzy. Teraz możesz wybrać swoją wiadomość, aby zobaczyć, którzy członkowie grupy ją przeczytali.
Aby chronić prywatność użytkowników, potwierdzenia odczytu w grupach są przechowywane tylko przez 7 dni od wysłania wiadomości.
Post #182
53.1K