Usuwanie bez śladu. Wiadomości, czaty, historię połączeń i utworzone przez siebie grupy możesz w każdej chwili całkowicie usunąć.
Dokonaj selekcji i zaznacz pole wyboru, aby usunąć je u wszystkich uczestników – usunięte elementy nie pozostawiają śladu, dając Ci pełną kontrolę nad swoim cyfrowym śladem.
Post #131
66.9K