⭐️ غیرفعال کردن اشتراکگذاری در گفتگوهای خصوصی. مشترکین تلگرام پرمیوم میتوانند اشتراکگذاری را در گفتگوهای دو نفره غیرفعال کنند.
این قابلیت، امکان فوروارد یا کپی کردن پیامها را محدود و از گرفتن اسکرینشات یا ذخیرهی رسانهها جلوگیری خواهد کرد.
جهت غیرفعال کردن اشتراکگذاری در یک گفتگو، پروفایل کاربر را باز کرده، روی ➕ یا ➕ بزنید و گزینهی «غیرفعال کردن اشتراک گذاری» را انتخاب نمایید.
Post #560
195K