حذف پیامها بر اساس تاریخ. در هر گفتگوی دو نفره، روی سربرگ تاریخ بزنید، سپس یک روز یا یک بازهی مشخص را انتخاب کنید تا پیامهای ارسالی و دریافت شدهی آنها حذف شوند.
پیامهای انتخابی (برای خودتان و یا هر دو طرف مکالمه) برای همیشه حذف خواهند شد - همچنین اگر میخواهید که پیامها برای هر دو طرف به طور خودکار حذف شوند، میتوانید گزینهی حذف خودکار را در گفتگوی مورد نظر خود فعال کنید.
Post #308
560K