فروارد پیشرفته. روی «هدایت پیام» (Forward Message) در نوار بالای فیلد پیام بزنید تا بتوانید نحوهی نمایش پیام پس از فروارد شدن را تغییر دهید.
نام فرستنده را مخفی کنید، توضیحات (کپشن) پیامهای رسانهای را پنهان کنید،
پیامهایی که به اشتباه انتخاب شدهاند را جدا کنید و حتی دریافت کنندهی پیام را تغییر دهید.
همچنین در تنظیمات «حریم خصوصی و امنیت» (Privacy and Security)، میتوانید تعیین کنید که پیامهای فروارد شده از شما، به حسابتان لینک نشوند.
Post #290
292K