پیامهای سنجاق شدهی شخصی. برای علامتگذاری اطلاعات مهم و پیامهای خاطره انگیز در گفتگوهای دو نفره، آنها را فقط برای خودتان یا برای هر دو طرف مکالمه سنجاق کنید.
روی نوار بالای صفحه بزنید تا بین سنجاقهای قبلی جابهجا شوید و یا دکمهی سمت راست را بزنید تا همهی پیامها در یک صفحهی جدا نمایش داده شوند.
Post #275
183K