⭐️ Wyłączenie udostępniania w prywatnych czatach. Subskrybenci Telegram Premium mogą teraz wyłączyć udostępnianie w dowolnym czacie 1 na 1.
Ogranicza to przekazywanie lub kopiowanie wiadomości oraz uniemożliwia wykonywanie zrzutów ekranu, lub zapisywanie multimediów z czatu.
Marcowe funkcje
1 • 2 • 3 • 4 • 5 • 6 • 7 • 8 • 9 • Więcej
Post #278
776