و در نهایت وقتی اکانت تلگرامتون رو در دستگاه جدیدی لاگین کنید، تلگرام روی همه دستگاهتون در قسمت بالای صفحه هشداری رو نمایش میده و ازتون میپرسه که این شما بودین که لاگین کردن یا خیر. در صورتی no. it's not me رو انتخاب کنین، اکانت تلگرامتون به طور خودکار از اون دستگاه خارج میشه.
🚀 دیگر قابلیت های اضافه شده در اپدیت جدید
📍 @TechTube
Post #8933
10.6K
- 👏 108
- ❤ 8
- ❤🔥 4
- 🍌 3
- 🏆 3