🔻 از فضای ابری تلگرام داخل رباتها، گروهها و کانالهای دیگران برای نگهداری محتواهای مهم مثل عکس،ویدیو و... استفاده نکنید و بدون پنهان کردن نام ارسال کننده، در سیو مسیج هم فوروارد نکنید
⬅️ ممکنه کانال یا گروه یا ربات دیگران که ازش استفاده میکنی مسدود بشه و دسترسی به محتواهایی که در فضای ابری تلگرام ذخیره شده رو از دست بدی.
⬅️در سیو مسیج اگه با اسم ارسال کننده محتوارو ذخیره کنی و اون ارسال کننده مسدود بشه، محتوای تو سیو مسیج هم پاک میشه.
💠راه حل:
یک کانال خصوصی بسازید
مانند تصویر محتواهای مهم رو با زدن گزینه "پنهان کردن نام ارسال کننده" در کانال خصوصیتون ارسال کنید و دیگه نگران از دست دادن محتوای مهمتون نباشید.
🆔 : @TechCntr
Post #3955
1.18K
