Post #37 253 Apr 25, 2025, 22:08 UTC اگر بخواهید کاربر وارد شده به سیستم را حذف کنید، به شما اخطاری نشان میدهد و نمیگذارد تا فایلهای کاربران را تا زمانی که وارد سیستم هستند حذف کنید.@kde_fa 👏 4 👍 1