در میزکار کیدیای، اگر نمیخواهید در هنگام خاموش کردن یا ریاستارت کردن صفحه تایید ۳۰ ثانیهای را ببینید، در تنظیمات وارد بخش session شده و از Desktop Session تیک گزینه Ask for Confirmation را بردارید.
#ترفند
@kde_fa
Post #129
1.34K

- ❤ 11