واتساپ قابلیت جدیدی را با تمرکز بر حفظ حریم خصوصی آزمایش میکند.
🔸قابلیت جدید با تمرکز بر حفظ حریم خصوصی کاربران توسعه یافته و به کاربران این امکان را میدهد تا با فعال کردن این گزینه (Disappearing Mode) بتوانند تمامی پیامهای موجود در تاریخچه چتهای خود را پاک کنند.
🔸در واقع زمانی که Disappearing Mode در حالت فعال قرار داشته باشد و کاربر چت جدیدی را باز کند، پیامهای قبلی حذف میشوند.
⚙ @engineerphd
─┅─═ঊঈ 📚📚 ঊঈ═─┅─
#منابع_فنی_و_مهندسی
Post #5411
1.03K