📱 آپدیت جدید اینستاگرام؛ این تنظیم را همین حالا بررسی کنید
در یکی از بهروزرسانیهای اخیر اینستاگرام، قابلیتی اضافه شده که اگر حساب شما عمومی (Public) باشد، امکان استفاده مجدد از محتوایتان را برای دیگر کاربران فراهم میکند. اگر ترجیح میدهید کنترل بیشتری روی نحوه استفاده از پستها و ریلزهایتان داشته باشید، بهتر است این تنظیم را بررسی کنید.
اگر زبان اینستاگرام شما انگلیسی است:
1. وارد Profile شوید و منوی سهخط را باز کنید.
2. وارد Settings and activity شوید.
3. گزینه Sharing and reuse را انتخاب کنید.
4. در بخش Allow people to reuse your content، گزینههای Posts و Reels را غیرفعال کنید.
اگر زبان اینستاگرام شما فارسی است:
1. وارد پروفایل شوید و منوی سهخط را باز کنید.
2. وارد بخش اشتراکگذاری و استفاده مجدد شوید.
3. در پایین صفحه، گزینههای مربوط به پستها و Reels را خاموش کنید.
با غیرفعال کردن این تنظیم، دیگر کاربران نمیتوانند از قابلیتهای استفاده مجدد اینستاگرام برای پستها و ریلزهای شما استفاده کنند.
@Draem_Tech 🖥️
Post #865
98