وقتی لینک اینستاگرام رو کپی میکنی و میفرستی، آخرش یه بخش اضافه داره که آیدی اکانتت به شکل رمزنگاری شده توشه. اگه نخوای دوستت بفهمه از پیج تو کپی شده، باید اون قسمت رو حذف کنی. مثلا این لینک:
https://www.instagram.com/reel/DKrOnhOACzb/?igsh=eDc4dWhmcGU4cnpp
با پاک کردن بخش آخرش (/?igsh=...) تبدیل میشه به:
https://www.instagram.com/reel/DKrOnhOACzb/
و دیگه اثری از پیجت تو لینک نیست
Post #460
115