اگه نمیخوای محتوای چتتون بهراحتی اسکرینشات یا فوروارد بشه، این گزینه رو امتحان کن ⬇️
1️⃣ وارد پیوی شخص موردنظر شو
2️⃣ روی پروفایلش بزن
3️⃣ سهنقطه بالا رو انتخاب کن
4️⃣ گزینه Disable Sharing رو فعال کن ✅
با فعال کردنش، اشتراکگذاری محتوای چت محدود میشه و قابلیتهایی مثل فوروارد کردن و ذخیره محتوا هم مسدود میشن. 🔒
📌 بدون نیاز به ساخت Secret Chat!
🔍 #موبایل #تلگرام #ترفند
📱با ما همراه باشید🙏
☢️کانال تخصصی موبایل و نرمافزار📱
📱🟢 @android_best
